Rolul unor cutii postale in diverse contexte

cutii postale brasov residence

Rolul unor cutii postale in diverse contexte

Cutiile postale nu-si vor pierde vreodata utilitatea si necesitatea. Indiferent daca este vorba de o scara a unui bloc, o casa sau poate un loc special amenajat pentru angajatii unei companii, cutiile postale sunt esentiale pentru a mentine corespondenta organizata. Noi dispunem de o varietate de modele, potrivite pentru orice locatie.

De ce sunt importante cutiile postale in cadrul unei firme

Cand este vorba de o firma sau mai multe, cu sediul intr-un bloc, este important ca fiecare sa aiba propria cutie postala. In primul rand este vorba despre securitatea si confidentialitatea corespondentei primite. Nimeni nu-si doreste ca altcineva sa isi bage nasul in facturile sale sau in alte acte ce contin informatii importante ce pot fi aduse de postas. Fiecare firma trebuie sa detina propria cutie postala, pentru a preveni scurgerea informatiilor, ce pot afecta nivelul securitatii persoanelor angajate sau a firmei respective.

In al doilea rand, postasul va sti exact carei companii livreaza corespondenta dupa ce sunt personalizate. Astfel nu vor exista incurcaturi ale documentelor. Nimeni nu isi doreste ca proprietatea sa ii fie deteriorata de altcineva, de multe ori intalnindu-se plicuri desfacute sau murdarite. Rolul acestor cutii postale bloc este de a mentine ordinea documentelor primite si in acelasi timp mentin intimitatea fiecarei companii in parte. Noi dispunem de modele elegante de diverse culori, numerotate, confectionate din tabla. Numerele, yala si cheile fiecarei cutii sunt incluse in pret.

De ce sunt importante cutiile postale intr-o scara de bloc

In special cand este vorba de un bloc construit recent, cutiile postale trebuie sa fie si ele pe masura asteptarilor locatarilor. Acestea nu numai ca intalnesc inalte standarde ale calitatii, functionalitatii si utilitatii, insa sunt si un detaliu important in design-ul de ansamblu a intrarii in scara. In functie de nuantele proiectului, constructorii pot alege de la noi variante de cutii postale bloc in nuanta antracit cu gri, maro cu bej sau culorile pot fi personalizate in functie de preferinte, alegand de pe paletarul de nuante RAL. Design-ul lor minimalist, elegant, aduc un plus aspectului holului din scara blocului.

Cutiile postale realizate de noi sunt fabricate din tabla decapata, vopsite in camp electrostatic in culorile alese. Tabla este de 0,8 mm, ceea ce inseamna ca sunt extrem de rezistente in timp, avand o viata indelungata. Straturile de vopsea aplicate prin aceasta tehnica de vopsire le face rezistente in fata uzurii, umezelii si razelor UV. Aspectul obtinut este unul neted sau texturat, in culori lucioase sau mate, in functie de cerintele fiecarui client.

De ce sunt importante cutiile postale la casa

Avand in vedere ca cei care stau la casa au cutia postala expusa la exterior, aceasta trebuie sa fie de o rezistenta si calitate de inalte standarde, iar cele de la noi sunt ideale. Pe langa faptul ca fac fata intemperiilor, acestea ofera protectia datelor proprietarilor. Fanta prin care este introdusa corespondenta de catre postas este ingusta, ceea ce inseamna ca nimeni nu poate introduce mana in cutie. Un alt plus adus sigurantei datelor proprietarilor, este faptul ca aceste cutii se inchid cu cheie si dispuneti de un set de 2 la o comanda plasata. Furtul de identitate este un lucru tot mai intalnit, dar hotii nu prea se aventureaza in incercarea spargerii unei cutii postale securizate stiind ca vor crea zgomote riscand sa fie prinsi in orice moment.

In plus, o cutie postala la casa este benefica daca aveti un caine care abia asteapta sa fugareasca un pic postasul sau sa rontaie corespondenta primita. Pliantele, actele si facturile vor fi mereu in siguranta cu cutiile noastre postale. Primiti garantie timp de 12 luni si le livram oriunde in tara. Vizualizeaza gama noastra in calitate de producator cutii postale pe site.

Share This:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email
Scroll to Top