Cutii postale pentru bloc de calitate

cutii postale palady

Cutii postale pentru bloc de calitate

Cutii postale pentru bloc de calitate, dar care sa nu coste prea mult? Da, se poate!

Cutiile postale au fost, sunt si vor ramane o varianta utila de transmitere a unor documente, informatii si instiintari. Indiferent cum evolueaza lumea si tehnologia, acest proces clasic de a primi plicuri va ramane mult timp de acum incolo la fel de util. Este una dintre cele mai vechi forme de comunicare, iar astazi este foarte importanta pentru a primi facturi, in principal.

Chiar daca primesti facturile online, cele in format fizic sunt de baza in caz de orice problema. Daca nu mai ai acces la cont sau pierzi telefonul, pana ajungi sa iti instalezi din nou si sa reiei informatiile, poti primi deja restanta la factura de curent, spre exemplu. Vorba aceea “ce este in mana nu este minciuna”.

Beneficiile unei cutii postale noi

Poate in decursul anilor cutia ta postala a avut de suferit din cauza trecerii timpului si nici nu mai stii culoarea in care era vopsita pentru ca s-a desprins. Poate cutia ta postala este acolo inca de cand erai mic si cheile s-au pierdut intre timp, iar acum scoti plicurile prin poarta indoita in partea de jos, pentru ca alta varianta nu ai.

Cutiile postale sunt importante si acest aspect indoit nu este deloc sigur. Oricine poate extrage din posta diferite plicuri care iti sunt destinate si nu vor mai ajunge niciodata la tine. Poti accesa site-ul nostru si poti alege din gama noastra variata o cutie postala calitativa, aspectuoasa, la un pret avantajos. O investitie de acest gen nu te costa mult, dar daca nu ai grija de locul in care ajung facturile tale, poti plati foarte scump, din alte puncte de vedere.

Alege cutia postala individuala

Indiferent daca stai la bloc sau la casa, este important sa iti schimbi cat mai repede cutia postala. Chiar daca vecinii tai nu sunt de acord sa faca aceasta schimbare odata cu tine, ia initiativa singur si pentru 40 de lei, poti achizitiona o cutie postala individuala. Cele disponibile pe site-ul nostru sunt calitative, sigure si rezistente in timp.

Daca faci acum o investitie de acest gen iti putem garanta ca nu vei mai avea aceasta grija timp de cativa ani. In acest pret de achizitie sunt incluse toate accesoriile, iar inscriptionarea este gratuita. Timp de 12 luni ai garantie pentru fiecare cutie postala comandata. Are dimensiunea de 36 de centrimetri pe 23 de centimetri si 10 centimetri latime, deci tot ce ai nevoie pentru a obtine plicurile intacte si la loc sigur.

Alege cutiile postale in set

Scarile de bloc sunt destul de triste in majoritatea blocurilor si parca totul este vechi si lipsit de stil. Daca unele cutii postale bloc ar putea spune povesti, acelea ar fi de inainte sa te nasti. Cam atat de inestetice sunt unele.

Pentru administratorii de bloc sau pentru simplii locatari, ati putea merge cu propunerea la ceilalti locuitori sa le sugerati achizitia unor seturi de cutii postale. Acestea cu siguranta vor schimba complet aspectul incaperii de la intrare. Acestea pot fi achizitionate in set de la patru, pana la noua cutii pe acelasi suport.

Pentru doar 40 de lei bucata, un set complet de opt cutii poate fi schimbarea de care avea nevoie asociatia voastra de locatari. Acestea sunt distribuite de Fan Courier. Fiecare are cate doua chei cu yala, iar numerotarea este gratuita. Au un aspect metalic, elegant si sunt potrivite pentru orice incapere. Sunt confectionate din tabla de 0,8 mm si avem disponibile variante de cutii postale maro cu usa bej sau gri antracit cu usa gri. Sunt o investitie importanta, cu pret scazut si de o calitate superioara.

Puteti accesa site-ul nostru pentru a vedea toate variantele de cutii postale si va asteptam pentru plasare de comenzi.

Share This:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email
Scroll to Top