Cutii postale pentru bloc cu design personalizat

cutii postale pentru bloc cu design personalizat

Cutii postale pentru bloc cu design personalizat

Ai nevoie de cutii postale pentru bloc cu design personalizat? Acestea sunt de nelipsit din decorul şi organizarea unei scări de bloc, a unei case sau al unui ansamblu rezidential. Este recomandat sa acordăm o atentie sporită in cea ce priveste amenajarea spatiului destinat intrarii pentru ca acesta creaza un impact puternic vizual si spune mult despre administrarea acelui imobil. Însă, alegerea unei cutii postale cu un design personalizat poate aduce multe beneficii atât din punct de vedere estetic, cât şi functional. În rândurile ce urmează vă prezentăm câteva din beneficiile cutiilor postale cu design personalizat.

Îmbunătăteşte estetica casei sau al unui ansamblu de locuinte colective 

Alegerea unei cutii postale cu un design personalizat poate îmbunatăti considerabil estetica spatiului, fie că vorbim de casă sau bloc. O cutie postala frumoasă şi stilată poate fi o declaratie de stil şi poate spune multe despre gusturile proprietarului. Desigur, optează pentru acest tip de cutii postale cei care de obicei preferă să facă lucrurile diferit, cei care sunt atenti la detalii.

Adaugă o notă personală 

O cutie postala personalizată poate fi o modalitate excelentă de a adăuga o nota personală în fata casei sau în interiorul unei scări de bloc. Aceasta poate fi personalizată cu numele proprietarului, numărul casei sau chiar cu o imagine sau un logo care reprezintă familia sau ansamblul rezidential.

Rolul de bază, asigură securitatea corespondentei

O cutie postala personalizată poate adăuga şi plus de securitate prin folosirea unui sistem de închidere cât mai sigur pentru corespondenta ta, prin folosirea unei yale care nu permite deschiderea cu altă cheie similară ca model fiind unul din criteriile de bază în alegerea cutiilor. Acest lucru poate reduce riscul de furt al corespondentei  cu o altă cheie.

Idei creative pentru o cutie postala personalizată

Daca am stabilit cine şi de ce ar alege acest tip de cutie postala, acum să vedem şi cum vor putea face asta. După cum bine stiti, putem proiecta cutii postale bloc dupa schita clientului. Cutia postala poate avea un design al uşii inspirat de hobby-uri sau pasiuni. Daca sunteti un pasionat de natură, de exemplu, puteti personaliza cutia postala cu un design care să includă elemente naturale, cum ar fi frunze sau flori decupate sau aplicate pe uşă. Sau, daca sunteti un iubitor de culoare, puteti alege un design care să includă elemente specifice.

La fel de bine alegerea poate fi cutia postala cu un design minimalist, însemnând cea într-o  singură culoare cu un design clasic simplu şi elegant. În schimb, dacă vorbim despre cei care îşi aleg cutia postala pentru sediul firmei spre exemplu, un design inspirat, care să denote seriozitate şi profesionalism poate fi despre logo-ul companiei sau o imagine care reprezintă afacerea. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă promova afacerea în mod discret.

Pentru clientii nostri, tot ce este mai bun!

În final vă reamintim că a comanda o cutie postala cu design personalizat de la noi este mai uşor ca oricând. Aveti parte şi de beneficii unice de client, printre care:

  • Transport asigurat, în sensul în care daca produsul ajunge defect la destinatar, din cauza transportului şi/sau manipulării, îl schimbăm fără costuri suplimentare.
  • Nu este necesar avans pentru o comandă cu produsele noastre de serie.
  • Pentru clientii din Bucuresti ne deplasăm gratuit la fata locului, unde facem măsuratori şi schite cu propuneri de aranjare în functie de dimensiunea spatiului alocat cutiilor. În plus, pot fi prezentate mostre cu produsele noastre. Practic ne ocupăm detaliat de la inceput pană la finalizarea proiectului.

În functie de designul special, complex, de preferintele specifice pe care le are clientul putem duce la bun sfarşit proiectul în termen de 15 zile. Cutia postala poate fi acel element vedetă din scara de bloc!

Share This:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email
Scroll to Top