Cutii postale exterior sau cutii postale interior?

Cutii postale de interior sau cutii postale exterior – diferente majore

Deși poate părea o activitate banală, alegerea unei cutii postale poate veni cu multe provocări neașteptate. Cand vine vorba de alegerea unei cutii postale, este important să știti că există două tipuri principale și anume: cele pentru interior și cele pentru exterior. Ambele opțiuni au avantaje și dezavantaje, deci alegerea depinde ȋn mare măsură de nevoile și preferințele dumneavoastră.

În acest articol ne-am propus să detaliem diferențele dintre acele cutii postale de interior și cele de exterior pentru a vă ajuta să faceți o alegere informată.

Cutia postala de interior – la ce sa fiți atenți când o achiziționați

Cutia postala de interior este, evident, montată ȋn scara blocului sau clădirii. Au rol practic și de obicei este ales un stil comun cu cel al tuturor proprietarilor din clădire. Stilul unitar contribuie și el la estetica scării de bloc. Iată alte câteva dintre avantajele cu care vin la pachet aceste cutii postale:

  • Protecție ȋmpotriva furturilor: Dacă trăiti ȋntr-un cartier ȋn care furturile sunt o problemă, cutia postala de interior poate fi o opțiune mai sigură decat cutia postala de exterior.
  • Protecție ȋmpotriva factorilor externi: Cutiile postale de interior sunt protejate de vremea rea și de alte elemente care ar putea deteriora corespondența pe suport de hârtie.
  • Ușor de accesat: Deoarece aceste cutii postale bloc sunt instalate ȋn interiorul clădirii, sunt mai usor de accesat decat cele de exterior ȋn care unul din factori ar fi vremea nefavorabilă ȋn unele cazuri.

Cutia postala de exterior, diferită de cea de interior?

 

Cutii postale exterior sunt o alternativă ȋn unele cartiere rezidențiale. Fie pentru ca spațiul ȋn casa scării nu este prea permisiv, fie pentru ca este dorită o schimbare de la stilul clasic, astfel de cutii postale pot fi o alegere potrivită deși ȋn general acestea au un preț mai mare decat cele de interior. Pot fi alese cu design personalizat și iată cateva avantaje ȋn acest caz:

  • O cutie pentru exterior necesită o etanșeitate mai mare comparativ cu una de interior pentru a bloca intrarea apei sau a zăpezii ȋn condiții extreme.
  • Necesită o vopsea obligatoriu pentru exterior care are factor de protectie impotriva razelor uv și in unele cazuri chiar o grunduire in prealabil dar aceasta ultima soluție ridică costul de producție pentru că acest proces de grunduire este identic cu cel de vopsire.
  • Capacitate mare: Cutiile postale exterior sunt adesea mai mari decat cele de interior și pot conține mai multe scrisori.
  • Ușor de instalat: Cutiile postale de exterior sunt ușor de instalat și nu necesită modificări pentru că vin cu găuri predefinite pe partea din spate a cutiei.
  • Accesibilitate: Persoanele care trăiesc ȋntr-un complex rezidențial sau ȋn zone rurale pot beneficia de o cutie postala de exterior ce poate fi montată la limita de proprietate pentru a ușura transmiterea corespondenței de catre poștas sau curier.

Totodată vă spunem că avem ȋn prezent cea mai mare gama de cutii postale pentru blocuri, care să corespundă nevoilor și preferințelor dumneavoastră. În plus, suntem bucuroși să oferim posibilitatea personalizării ușilor cutiilor postale, prin decuparea modelului dorit sau a numerotării cu laserul ȋn funcție de finisajul preferat de către clienți. În cazul ȋn care nu știti ce model sau ce cutie să alegeti pentru locuința dumneavoastră, puteti să apelați la noi. Vă oferim sfaturi și consiliere pentru a vă configura cutia postala potrivită.

În cazul solicitărilor ȋn Bucuresti oferim serviciul de deplasare gratuită la sediul beneficiarului, unde efectuăm măsurători și prezentăm mostrele, pentru a reveni cu schite de aranjare personalizate, adaptate lungimii peretelui și astfel propunem montajul cel mai estetic si la o ȋnaltime decentă. Evităm astfel orice inconvenient legat de accesarea corespondenței.

La achizitionarea produselor noastre oferim o garantie de 2 ani care acoperă iala și numerotarea cu folie autoadeziva. Insă, este important să menționăm că această garanție nu se aplică ȋn cazul ȋn care produsul prezintă urme de deteriorare intentionată sau vandalizare.

Share This:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email
Scroll to Top