Cutii posta confectionate pe comanda pentru bloc

cutii posta

Daca va doriti sa amenajati scara unui bloc, noi putem sa va oferim mai multe modele de cutii posta ce pot fi personalizate in variante de design, dimensiuni si culori.

Cu toate că nu sunt întotdeauna primul lucru la care se gândeşte cineva când vorbeşte despre designul unei clădiri, ele pot contribui semnificativ la aspectul general al unei scări de bloc. În plus, în era digitală, cu tot mai multe corespondente primite prin email, cutiile poştale pentru blocuri pot fi uneori neglijate. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să ne facă să uităm că designul cutiilor poştale pentru blocuri rămâne de interes şi în 2023.

Dacă sunteti în căutarea unui nou design pentru cutii postale bloc vă prezentăm câteva sugestii din rândul tendintele şi optiunilor moderne.

Design minimalist

Poate te gândeşti să alegi o cutie postală colorată, care să iasă în evidentă. Însă una din tendintele actuale se referă la minimalism. Acest stil se concentrează pe utilizarea unor forme simple, cu un aspect curat şi modern, fiind ideale pentru blocurile moderne.

Gandeşte-te şi la faptul că ceea ce alegi acum trebuie să fie cu un aspect plăcut şi peste ani. Stilul atemporal este cel simplu, cu care nu ai cum să dai greş.

Design personalizat

Pare greu de găsit ceea ce iti place? Cutiile poştale pentru bloc sunt alese la comun, trebuie să fie de mărimea potrivită nevoilor curente, dar şi să aibă un stil uşor integrat în scara de bloc. Poate că ar fi bine de ales cutii posta cu design personalizat. Am abordat şi cu alte ocazii aici pe blog această tematică.

Designul personalizat este o optiune populară pentru proprietarii de blocuri care doresc să se evidentieze. Cutiile poştale pentru blocuri personalizate pot fi construite pentru a reflecta gusturile şi preferintele locatarilor sau pentru a se potrivi cu designul general al blocului. Ştiati că la noi veti găsi cea mai mare gamă de cutii postale pentru bloc? În plus, oferim şi serviciul de personalizare a uşilor, în functie de finisajul dorit de client.

Eleganta este mereu la modă!

În timp ce designul minimalist poate fi popular în 2023, unii proprietari de blocuri preferă optiuni mai colorate şi mai vizuale. Cutiile poştale pentru blocuri cu culori vii şi contrastante pot adauga un aspect modern şi distractiv aspectului general al blocului. În acest caz sunt recomandate cutiile poştale colorate, vopsite în camp electrostatic în mai multe culori sau cu sticla vopsită Lacobel.

Interesat de pret?

Sunt aceste cutii poştale pentru bloc ieftine? Desigur ca sunt diferente de pret între cutiile clasice şi cele premium, gama premium incluzând mai multe optiuni de personalizare de la cele din otel cu linii sau găurele ce pot avea la cerere numerotarea decupata cu laserul, uşi cu aspect de lemn din tablă zincată, uşi din inox cu număr decupat sau cele placate cu sticlă vopsită Lacobel sau oglindă. Cele din gama premium au un pret mai mare pentru că diferă grosimea tablei, calitatea vopselei şi finisajul însă merită pentru ca au un aspect deosebit.

Când vine vorba de cutii posta trebuie să luati legatura cu un consilier din echipa noastră. Avem optiuni accesibile, gama economică, pentru cei care au un buget restrâns, cum la fel de bine avem şi variante premium. Fiecare proiect este personalizat, vă recomandăm să solicitati oferta de pret pentru categoria de produs dorită, din pagina oficială.

Alegerea acestor cutii posta pentru bloc este mai usoară cu noi! Iată de ce!

  • Putem să oferim la cerere adrese unde au fost livrate produsele noastre în toate orasele tării, astfel putem să dăm posibilitatea viitorilor clienti să vadă produsul înainte de a face comanda
  • Ne deplasam la locatie, pentru clientii din Bucureşti.
  • Măsuratori gratuite.
  • Fără taxă de avans – cu exceptia comenzilor ce implică culori diferite de cele din paletar.
  • Termen scurt de livrare, de 15 zile din momentul primirii comenzii.
  • Montaj asigurat pentru clientii din Bucureşti.
  • Daca produsul este livrat prin curier iar la destinatie se constata ca are defect – din cauza manipulării coletului, noi ne asumăm riscul de transport prin schimbarea produsului fără cost suplimentar, clientul achitând transportul tur-retur.

Share This:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email
Scroll to Top