Cum alegeti o cutie postala pentru bloc

cutii postale ilfov

Cum alegeti o cutie postala pentru bloc

Atunci cand faceti parte dintr-o comunitate, multe dintre alegeri tin cont de deciziile luate de majoritatea. Iar la cutia postala trebuie spus ca se tine cont de stilul unitar, asadar toate sunt la fel. Trebuie sa ajungeti la un numitor comun cu locatarii despre aspect si culoare. Totusi, stil similar nu inseamna si banal. De aceea, veti alege cel mai probabil un producator de cutii postale ce poate oferi diversitate de produse, calitate, cu un accent personal la capitolul design. Adica sa le proiecteze tinand cont de preferinte, rezultatul sa nu fie despre o cutie postala simpla, creata in serie.

 Sa aiba o constructie solida

 Poate ca nu va dati seama, insa cutiile postale intampina pe oricine intra in scara de bloc. Sunt pana la urma prima impresie, primul contact si negresit devin elemente raspunzatoare pentru cartea de vizita a unei locatii.

Din ratiuni practice si estetice, va fi de dorit ca o cutie postala sa aiba o constructie rezistenta. Materialul din care este realizata va fi de mare importanta aici, de altfel si cel raspunzator pentru calitatea produsului, cat si pentru pretul perceput.

Sa fie rezistente

Cutia postala este o alegere pe care o facem nu anual, ci poate chiar mai rar de atat. Sau cel putin la asta ne asteptam. Conteaza implicit si stratul de vopsea aplicat. Iar la noi veti gasi cutii postale bloc vopsite in camp electrostatic, rezistente, care raman impecabile de-a lungul timpului, in sensul in care stratul de vopsea nu este gros, inestetic, nu se cojeste, nu sare.

Inchidere securizata

Cum altfel sa fie asigurata confidentialitatea? Ideea de a securiza cu lacat este depasita, preferati sa aveti in schimb o cutie postala inchisa cu yala, suficient de rezistenta incat sa nu mai fie nevoie si de un al doilea sistem integrat.

Detalii practice:

Incapatoare

Atentie, asta nu inseamna ca trebuie sa fie dintre cele mai mari, ci sa fie suficient de adanci. In scarile de bloc cel mai adesea spatiul trebuie sa fie unul optimizat, exploatat cat mai bine, dat fiind ca scarile de bloc nu se doresc a fi aglomerate inutil.

Ce-i drept, poate ca acum existand si alternativa casutei postale electronice, corespondenta clasica nu este la fel de multa ca in trecut. Alegerea dimensiunii poate fi raportata si la acest aspect.

Culoare si numerotare

Cutiile postale sunt de preferat a fi alese in culori neutre sau nonculori, cel putin din prisma faptului ca veti mai schimba decorul, culoarea peretilor, insa aceste elemente vor fi potrivite oricum. Sa fie pe placul tuturor, iarasi o provocare, inseamna sa alegeti mai bine culori neutre. Nu veti gresi alegand o culoare sau chiar un contrast. Pot fi comandate insa si cutiile postale in  culori specifice, daca acestea definesc tematica de interior a unei scari de bloc – verzi, rosii, bej etc. Numerotarea este necesara din ratiuni practice si vine inclusa in pret.

Nu stii ce sa alegi? Este greu sa iti proiectezi in minte cum sa arate cutia postala? Lasa-ne sa te ajutam. Iti oferim consiliere gratuita si asistenta la preluarea comenzii! Te asteptam in cadrul paginii noastre cu detalii despre produse.

Share This:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email
Scroll to Top